Tänään syötiin hampurilaisia. Ei kun ne olikin kerrosleipiä. Mutta kyllä näitä hampurilaisiksikin vois ihan hyvin kutsua. Olivat hyviä ja aivan tarpeeksi suuria. Olisin vaan voinut jättää käräyttämättä leipien pinnat mustiksi.
Ainekset:
8 viipaletta Vaasan Taika ohut kasvispaahtoleipää
45 g Crème Bonjour pesto & sitruunaa
2 tomaattia
2 maustekurkkua
4 Cosmopolitan-salaatinlehteä
75 g Turunmaa-juustoa
150 g kalkkunanfileetä
8 kirsikkatomaattia
Levitä leipäviipaleille ohut kerros tuorejuustoa.
Huuhdo tomaatit, poista kannat ja viipaloi malto. Leikkaa maustekurkut ohuiksi, pitkiksi viipaleiksi. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet.
Jaa juusto-, savukalkkuna-, tomaatti- ja maustekurkkuviipaleet sekä salaatinlehdet leipäviipaleiden väliin.
Törkkää jokaiseen leipään 2 cocktailtikkua pitämään leipiä kasassa. Jos haluat kärventää leivät päältä, paista niitä 225-asteisen uunin grillivastusten alla 5 minuuttia. Muussa tapauksessa paista niitä esim. voileipägrillissä tai uunissa pienemmässä lämpötilassa, kunnes juusto sulaa ja leipä on rapeaa. Pistä jokaiseen cocktailtikkuun koristeeksi kirsikkatomaatti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti