sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Kahden suklaan pannarit

Lätyt näyttävät osittain palaneilta, mutta eivät sitä oikeasti ole. Ilmeisesti taikinan suklaa siirtyi pinnalle ja ruskistui mukavasti. Pannarit olivat ihania, suklaakastike samoin. Ja mehevät, makeat appelsiiniviipaleet todellakin kruunasivat koko jälkkärin.



Ainekset:
4 dl maitoa
100 g taloussuklaata
50 g voita
3 dl vehnäjauhoja
¾ dl sokeria
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 kananmunaa
Paistamiseen:
2 rkl voita
Lisäksi:
2 appelsiinia
Maitosuklaakastike:
1 ½ dl kuohukermaa
100 g maitosuklaata

Kuumenna puolet maidosta höyryäväksi. Paloittele suklaa ja voi maitoon ja sulata sekoitellen. Lisää joukkoon loppu maito. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhoseos ja munat suklaamaitoon.

Kuori ja viipaloi appelsiinit. Kuumenna suklaakastikkeen kerma höyryäväksi. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoittele, kunnes suklaa on sulanut.

Paista taikinasta lettupannulla pieniä pannareita. Tarjoa pannarit appelsiiniviipaleiden ja maitosuklaakastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti