tiistai 11. helmikuuta 2020

Timjamilohta kasvispedillä

Lohta maukkaassa tomaattikastikkeessa. Erinomaista.



Ainekset:
600 g lohifileetä (4 palaa)
1 rkl sitruunamehua
350 g kesäkurpitsaa
4 tomaattia
1 rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa
mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia

Ripottele kalan pinnalle sitruunamehua ja nosta jääkaappiin.

Kuutioi kesäkurpitsa ja tomaatit. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota kesäkurpitsa. Lisää tomaatti ja valkosipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Nosta kasvikset pannulta.

Paista lohifileitä samalla pannulla n. 4 minuuttia / puoli, kunnes kala on läpikypsää. Mausta suolalla. Levitä kasvikset tarjoiluvadille ja nosta lohileikkeet päälle. Poista kaloista nahka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti