lauantai 21. elokuuta 2021

Pesto-pinaattilasagne

Tästä ei enää voisi varmaankaan lasagne parantua. Aivan täydellistä meikäläisen makuun.




Ainekset:
1 rkl voita
2 isoa sipulia
300 g pakastepinaattia
390 g yrttimaustettua tomaattimurskaa
100 g pestoa
450 g raejuustoa
1 tl sokeria
suolaa
160 g lasagnelevyjä
150 g emmental-mozzarellaraastetta

Kuori ja silppua sipuli. Sulata voi kattilassa. Lisää sipuli ja pinaatti ja kuullota, kunnes sipuli on pehmennyt ja pinaatti sulanut. Lisää tomaattimurska, pesto ja raejuusto. Kiehauta ja mausta suolalla ja sokerilla.

Levitä lasagnevuokaan ohut kerros kastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä, kastiketta ja puolet juustoraasteesta. Lisää päälle toinen kerros lasagnelevyjä ja loput kastikkeesta.

Paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia. Lisää pinnalle juustoraaste. Jatka paistamista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti