Tämä oli paitsi erinomaisen maukasta, myöskin todella kaunis annos. Tomaattia ja etenkin parmankinkkua olisi kyllä saanut olla vähintään tuplat jokaiselle ruokailijalle.
Ainekset:
250 g pinaattituorepastaa
4 tomaattia
70 g parmankinkkua
70 g rucolaa
½ rkl oliiviöljyä
½ tl mustapippuria
Leikkaa tomaateista hatut irti. Koverra sisukset irti. Silppua tomaattien hatut ja sisukset.
Irrottele kinkkusiivut toisistaan ja kieritä ne rulliksi tomaattien sisään. Laita tomaattien hatut päälle. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasossa n. 15 minuuttia.
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta. Sekoita joukkoon öljy, rucola ja tomaattien ylijääneet osat. Nosta tomaatit pasta-annoksien päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti