Tämä oli taas vieläkin parempaa kuin oletin. Liha paistui ihan täydelliseksi. Ja kastike oli aivan julmetun hyvää. Lihan ja kastikkeen kaveriksi keitin riisiä ja laitoin kukkakaalia air fryerissä.
Ainekset:
500 g naudan paahtopaistia
1 rkl juoksevaa Oivariinia
suolaa
mustapippuria
1 sipuli
1 dl rusinoita
1 ½ dl punaviiniä
1 ½ dl lihalientä
2 rkl tummaa Maizenaa
1 tl kuivattua rakuunaa
Ruskista liha kauttaaltaan Oivariinissa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta liha uunivuokaan. Työnnä lämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 125-asteisessa uunissa, kunnes lämpötila on 60 astetta. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä 30 minuuttia.
Kuori ja silppua sipuli. Lisää sipuli ja rusinat samalle pannulle, jolla paistoit lihan. Kuullota, kunnes sipuli alkaa pehmentyä. Lisää viini ja lihaliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 5 minuuttia.
Ripottele kastikkeen päälle Maizena. Kuumenna sekoitellen, kunnes kastike sakenee. Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurilla. Lisää kastikkeeseen paistista irronnut neste.
Viipaloi liha. Tarjoile viipaleet kastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti