Tämä oli hyvää perussapuskaa. Kinkkusiivut broilereiden ympärillä tekivät tästä vielä astetta ihan nakubroileria maistuvampaa. Kinkun ansiosta en olisi kaivannut tähän marinadia tai mittavaa maustearsenaalia.
Ainekset:
4 broilerinfileetä
1 rkl oliiviöljyä
1 tl kuivattua rosmariinia
suolaa
2 tl paprikajauhetta
100 g Schwarzwaldin kinkkua
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 lehtisellerin vartta
1 kesäkurpitsa
3 porkkanaa
1 rkl tomaattipyreetä
1 ½ dl valkoviiniä
1 tl sitruunankuoriraastetta
1 rkl persiljaa
Kuumenna öljy pannulla. Ruskista broilerinfileet molemmin puolin. Siirrä fileet sivuun ja mausta rosmariinilla, suolalla ja paprikajauheella. Kääri jokainen filee kinkkusiivuihin.
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori porkkanat. Leikkaa sellerinvarret, kesäkurpitsa ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Silppua persilja.
Kuullota sipulia ja valkosipulia muutaman minuutin ajan samalla pannulla, jolla paistoit broilerit. Lisää loput kasvikset ja jatka kuullottamista vielä hetken aikaa. Sekoita joukkoon tomaattipyree ja viini. Mausta suolalla. Nosta broilerinfileekääröt kasvisten päälle. Hauduta kannen alla, kunnes fileet ovat läpikypsiä (n. 15 minuuttia).
Ripottele pinnalle sitruunankuoriraaste ja persilja ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti