sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Munakoiso-vuohenjuustorullat

Salaatin virkaa tänään toimittivat nämä herkulliset munakoisorullat. Täyteseos näytti niin erehdyttävästi jollekin lohitahnalle, että rupesin miettimään josko jonain päivänä kokeilisin munakoisorullia lohitäytteellä. Tällä täytteellä ainakin rullat olivat erinomaisia, ja vieläpä tosi helppoja valmistaa. Olis pitänyt saman tien tehdä tupla-annos.




Ainekset:
2 munakoisoa
suihkutettavaa oliiviöljyä
suolaa
Täyte:
100 g vuohentuorejuustoa
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 valkosipulinkynsi
ripaus mustapippuria
Pinnalle:
250 g kirsikkatomaatteja
mustapippuria
suolaa
1 ruukku basilikaa

Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi pitkittäin. Levitä viipaleet leivinpaperoiduille uunipelleille ja suihkuta kevyesti öljyllä. Mausta suolalla. Paahda 200-asteisessa kiertoilmauunissa 20 minuuttia.

Valuta aurinkokuivatut tomaatit. Mittaa vuohenjuusto ja aurinkokuivatut tomaatit sauvasekoittimen kulhoon. Purista sekaan valkosipulinkynsi. Mausta pippurilla. Soseuta ainekset tahnaksi ja levitä tahna munakoisoviipaleille. Rullaa viipaleet kääröiksi ja lado kääröt uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin vähintään muutamaksi tunniksi, mielellään yön yli.

Leikkaa tomaatit neljään osaan. Silppua basilika. Sekoita yhteen tomaatit ja basilika. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Levitä tomaattiseos rullien päälle ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti