tiistai 29. joulukuuta 2020

Vihanneksia ja maapähkinävoita

Tämän päivän salaatti oli taas lämmin versio. Maapähkinävoita en tässä maistanut, mutta eipä tuo haittaa. Vihannekset sellaisenaankin ovat oikein hyviä.




Ainekset:
1 sipuli
1 paprika
2 tomaattia
450 g pakastepinaattia
1 rkl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl maapähkinävoita
½ tl muskottipähkinää
1 tl suolaa
¼ tl mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa ja kuutioi malto. Kuutioi tomaatti. Sulata pinaatti.

Kuullota sipulia ja paprikaa muutaman minuutin ajan öljyssä. Lisää tomaatti ja pinaatti. Lisää vesi ja anna kiehua kannen alla 5 minuuttia.

Mausta maapähkinävoilla, muskotilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja keitä vielä pari minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti