tiistai 16. marraskuuta 2021

Glaseeratut porsaan fileepihvit

a.k.a. Pihvejä ketsuppikastikkeessa. Olivat herkullisia. Nyt söimme pihvien kanssa perunasalaattia, mutta parhaiten tähän olisi ehkä sopinut riisi, pasta tai nuudelit.




Kastike:
250 g ketsuppia
5 rkl fariinisokeria
½ dl omenaviinietikkaa
1 rkl worcestershirenkastiketta
1 ½ tl sinappijauhetta
½ tl mustapippuria
5 rkl viskiä
Lisäksi:
600 g porsaan fileepihvejä
1 rkl voita
suolaa

Kuumenna kasarissa ketsuppi, fariinisokeri, viinietikka, worcestershirenkastike ja sinappijauhe. Mausta mustapippurilla. Keitä miedolla lämmöllä sekoitellen viitisen minuuttia, kunnes sokeri on sulanut. Sekoita joukkoon viski.

Sulata voi suurella pannulla. Ruskista pihvit tasaisesti joka puolelta ja mausta ne suolalla. Lisää marinadi ja paista kannen alla 15 minuuttia. Poista kansi ja jatka paistamista vielä n. 15 minuuttia, kunnes kastike sakenee siirappimaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti