Täytyy muistaa tuo polenta, siitä saa tehtyä kaikenlaisia kivoja lisukkeita. Näiden paprikoiden kanssa lämmitin air fryerissä vähän valmiita kebablastuja. Oli todella maukas ateria.
Ainekset:
6 dl kasvislientä
½ dl kuohukermaa
2 dl polentaa
suolaa
mustapippuria
150 g fetaa
1 purjo
4 paprikaa
Kuumenna lihaliemi ja kerma yhdessä kiehuvaksi. Lisää polenta vähitellen, koko ajan sekoittaen. Anna hautua kannen alla paksuksi puuroksi.
Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Murenna feta. Sekoita polentaan purjo ja feta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Halkaise paprikat pituussuunnassa. Poista siemenet ja valkoiset osat. Nosta puolikkaat leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Jaa polentatäyte paprikanpuolikkaisiin. Jatka kypsentämistä 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti