Alkuperäisessä ohjeessa oli käytetty sydänvuokaa. Minun versiossani ei ole enää mitään erityisen sydämellistä, mutta nimi oli niin kiva että päätin jättää sen käyttöön. Tämä tulee vasta iltapäivän kahvipöytään, mutta eihän näillä aineksilla lopputulos voi olla mitään muuta kuin herkullinen.
Ainekset:
200 g taloussuklaata
100 g maitosuklaata
2 kananmunan valkuaista
2 rkl sokeria
4 dl Flora Vispiä
Koristeluun:
1 dl Flora Vispiä
1 ½ dl vadelmia
Sulata suklaat yhdessä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa astiassa kerma vaahdoksi.
Kääntele suklaasulaan valkuaisvaahto ja 4/5 kermavaahdosta. Siirrä mousse tarjoiluastiaan.
Siirrä loput kermavaahdot pursotuspussiin. Asettele vadelmat moussen pinnalle ja pursota pursota kermavaahto ruusukkeiksi vadelmien lomaan. Anna jähmettyä kylmässä muutaman tunnin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti