Vuokavalintani oli totaalisen väärä. Tämä olisi ehdottomasti pitänyt paistaa irtopohjavuoassa. Minun kakkuni repeili niin, että siitä tuli tavallistakin karmeamman näköinen. Mutta maku korvasi kaiken. Tämä oli todella mehevää ja herkullisen makuista.
Ainekset:
250 g banaania
100 g voita
150 g valkosuklaata
4 kananmunaa
1 ½ dl kookossokeria
100 g mantelijauhetta
40 g kookosjauhoa
½ dl kookoshiutaleita
1 tl leivinjauhetta
½ tl vaniljauutetta
Kuori banaanit ja soseuta ne haarukalla. Sulata voi ja pilko sekaan valkosuklaa. Anna seistä hetken aikaa ja sekoita tasaiseksi. Anna jäähtyä.
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi ja kuohkeaksi. Lisää voi-valkosuklaaseos ja vaniljauute banaanisoseeseen ja sekoita tasaiseksi. Kääntele banaaniseos varovasti muna-sokerivaahtoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina silikonivuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä täysin ennen vuoasta irrottamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti