Tästä pyttipannusta tuli kyllä niin liemipitoista, että nimeksi olisi paremmin sopinut vaikkapa ”pata”. Nimestä viis, sapuska oli erinomaista. Kermaviili-korianterikastike sopi siihen sivuun mukavasti.
Ainekset:
500 g kiinteitä perunoita
1 sipuli
3 tomaattia
400 g (broilerin) jauhelihaa
1 dl vettä
ripaus chilirouhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl suolaa
½ tl paprikajauhetta
½ tl jauhettua juustokuminaa
Kermaviili-korianterikastike:
1 ruukku korianteria
200 g kermaviiliä
suolaa
mustapippuria
1 rkl vaahterasiirappia
Kuori ja silppua sipuli. Kuutioi tomaatit. Kuori ja kuutioi perunat.
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää perunat ja sipuli. Paista sekoitellen 7 minuuttia. Lisää tomaatit, vesi, chilirouhe, valkosipulijauhe, suola, paprikajauhe ja juustokumina. Sekoita tasaiseksi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua silloin tällöin sekoittaen n. 15 minuuttia.
Silppua kastikkeen korianteri. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset yhteen. Tarjoile pyttipannu kermaviilikastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti