Muistin tämän sisältävän karviaisia vasta kun mietin mitä tästä kirjoittaisin. Karviaiset sulautuivat sekä maultaan että ulkonäöltään ihan täydellisesti pastan joukkoon. Oli todella hyvää taas kerran. Annos olisi voinut olla tuplakokoinen, koska huomiselle tästä riittää enää miniannokset.
Ainekset:
250 g broilerin minuuttifileetä
1 rkl öljyä
2 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
3 dl karviaisia
½ dl balsamiviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
200 g simpukkapastaa
Parmesaanikerma:
1 dl parmesaaniraastetta
180 g ranskankermaa
Viimeistelyyn:
kuivattua oreganoa
Pilko broileri. Kuori ja silppua salottisipulit ja valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerit öljyssä. Lisää sipulit ja jatka paistamista, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää karviaiset, balsamiviinietikka, hunaja, suola ja pippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 10 minuuttia.
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Sekoita joukkoon broilerikastike.
Sekoita parmesaanikerman ainekset yhteen. Tarjoile broileripasta parmesaanikerman ja oreganon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti