Laitoin broilerin jauhelihaa, kun sitä sattui pakastimessa olemaan. Resepti oli kylläkin ihan sika-naudalle. Mutta en näissä ihan hirveästi eroa tunne, ainakaan kun taikina on hyvin maustettu. Ja tämä oli. Tuo kastike myöskin oli aivan superhyvä, ja kuinka yksinkertainen.
Pihvit:
400 g broilerin jauhelihaa
2 salottisipulia
2 rkl sinappia
1 ruukku persiljaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
Kastike:
180 g crème fraîchea
1 rkl lihafondia
Paistamiseen:
1 rkl voita
Kuori ja silppua sipulit. Silppua persilja. Sekoita jauheliha, sipuli, sinappi, persilja, kananmuna ja mausteet tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikina pihveiksi.
Paista pihvit kypsiksi pannulla voissa. Siirrä pihvit lautaselle odottamaan. Lisää pannulle crème fraîche ja lihafondi. Anna kiehua muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen. Nosta pihvit takaisin kastikkeeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti