sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Andalusialainen kanakeitto

Yksinkertainen ja silti maistuva keitto. Suolaa ei tarvittu yhtään enempää kuin mitä kasvisliemestä ja pekonista tuli.



Ainekset:
3 porkkanaa
2 punasipulia
4 perunaa
1 l kasvislientä
140 g pekonia
500 g maustamatonta broileria
70 g tomaattipyreetä
200 g ruskeita herkkusieniä
300 g parsakaalia
mustapippuria
2 tl timjamia

Pese, kuori ja paloittele porkkanat, sipulit ja perunat. Kuumenna kasvisliemi ja lisää siihen vihannekset. Keitä n. 15 minuuttia.

Suikaloi pekoni ja puhdista sienet. Halkaise sienet neljään osaan. Kuumenna paistinpannu ja ruskista pekoniviipaleet. Siirrä pekonit kattilan. Ruskista broilerit pekonirasvassa sienien kanssa.

Lisää keittoon tomaattipyree, broilerit, parsakaalit, sienet, mustapippuri ja timjami. Anna kiehua n. 5 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti