lauantai 2. syyskuuta 2017

Hunajainen tatti-lohivuoka

Tämän päivän metsälenkillä löydettiin taas melko paljon erilaisia tatteja. Ihan edukseen ne eivät tässä päässeet, kastike oli aivan liian hunajaista. Puolet vähemmän hunajaa olisi ollut ihan tarpeeksi.



Ainekset:
600 g kirjolohifileetä
1 rkl sitruunamehua
¼ tl mustapippuria
3 rkl vehnäjauhoja
2 rkl voita
4 rkl hunajaa
2 dl kermaa
400 g tatteja (tai muita sieniä)
1 tl suolaa

Kuutioi kala isoiksi kuutioiksi. Laita uunivuokaan. Mausta ja ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoita. Paloittele voi pieniksi kuutioiksi kalojen päälle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia, eli kunnes kala alkaa ruskistua. Kaada päälle keskenään sekoitetut hunaja, kerma ja paloitellut sienet. Jatka kypsentämistä vielä 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti