lauantai 2. syyskuuta 2017

Brunssifrittata

Ai että mua harmittaa, että tämän ihanuuden kuvaaminen unohtui. Vielä oli rippeet purkissa jäljellä, joten toimikoon tämä kuva kun ei parempaakaan ole tarjolla. Mutta oli hyvää ja valmistui tosi helposti.



Ainekset:
325 g herkkusieniä
140 g pinaattia
8 kananmunaa
4 tomaattia
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
½ dl tuoretta basilikaa
50 g parmesaaniraastetta
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Siivuta herkkusienet. Pilko pinaatti. Siivuta tomaatit. Pilko aurinkokuivatut tomaatit. Silppua basilika.

Kuumenna pannulla puolet öljystä. Lisää herkkusienet ja paista viitisen minuuttia. Lisää pinaatti ja jatka paistamista vielä muutama minuutti.

Sekoita kananmunat muiden ainesten kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Käytä loput öljyt uunivuoan voiteluun. Kaada seos vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti