tiistai 26. syyskuuta 2017

Berniläinen rösti

Pekonia ja perunamuusia pannulta. Hyvää oli. Olis ehkä voinut paistaa hiukkasen pidempään ja kovemmalla lämmöllä, niin olisi tullut rapeampi pinta.



Ainekset:
8 kookasta, kuorineen keitettyä perunaa
140 g pekonia
1 sipuli
2 rkl voita
suolaa

Kuori perunat ja survo ne perunasurvimella karkeaksi soseeksi. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Paista pekoni ja sipuli voissa hennon vaaleanruskeiksi. Sekoita joukkoon perunaraaste ja paista samalla sekoittaen vielä muutaman minuutin. Lisää varoen suolaa.

Puristele seos kakun muotoon ja paista kauniin ruskeaksi. Aseta kookas lautanen ylösalaisin pannun päälle ja käännä kakku sille.

Liu´uta kakku saman tien takaisin pannuun. Anna ruskistua. Tarjoile rapean ruskeana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti