Mä en ole koskaan ollut mikään trendien aallonharjalla ratsastaja. Ja tässä se taas tuli todistettua, avokadopastaa kokeilin vasta nyt. Hyväähän se oli, ihan niin kuin on kehuttukin. Ja myöskin erittäin helppoa.
Ainekset:
2 avokadoa
2 tl sitruunankuoriraastetta
2 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
1 dl parmesaaniraastetta
½ tl mustapippuria
½ tl suolaa
Lisäksi:
250 g pastaa
Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisukset lusikalla kulhoon. Hienonna avokadoa haarukalla, mutta jätä myös selkeitä sattumia. Sekoita avokadoon sitruunankuoriraaste ja sitruunamehu, öljy, parmesaani, pippuri ja suola.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Sekoita pasta avokadoseokseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti