Kyllähän tuo suklaakerma oli vähintään yhtä hyvää kuin veljensä kinuskikerma. Alun perin olin suunnitellut laittavani tähän mangon sijasta kirsikoita. Mutta kun menin kauppaan, ei kirsikoita ollutkaan tarjolla. Niiden sijaan otinkin sitten mangoa, joka ei ollut huono vaihtoehto ollenkaan. Jäädykkeestä tuli ihan superhyvää, pehmeää ja sopivasti suklaista ja hedelmäistä.
Ainekset:
1 mango
3 kananmunaa
1 dl tomusokeria
2 ½ dl suklaakermaa
250 g maustamatonta jogurttia
Kuori mango ja poista kivi. Silppua hedelmäliha esim. mama’s handilla. Nosta mangosilppu jääkaappiin odottamaan.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahdota suklaakerma erillisessä astiassa. Sekoita keskenään muna-sokerivaahto, kermavaahto ja jogurtti.
Kääntele sekaan mangosilppu ja siirrä massa pakastuksen kestävään astiaan. Pakasta vähintään neljä tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti