Ihan hyvä hedelmäsalaatti muiden vastaavien joukossa. Ei moittimista, mutta ei erityisesti kehumistakaan. Tämä menee tänään jälkkäriksi ja tulevina päivinä todennäköisesti lisukesalaatiksi. Jotenkin tuo melko neutraali maku mielestäni sopii ihan kumpaan tahansa tarkoitukseen.
Ainekset:
410/230 g säilykeaprikooseja
½ dl Gallianoa
2 rkl sitruunamehua
1 rkl appelsiininkuoriraastetta
1 tl jauhettua inkivääriä
1 pieni hunajameloni
1 pieni cantaloupemeloni
1 pieni vesimeloni
Valuta ja pilko aprikoosit. Sekoita ne pienessä kattilassa yhteen liköörin, sitruunamehun, appelsiininkuoren ja inkiväärin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua n. 3 minuuttia. Siirrä sivuun ja anna jäähtyä.
Kuori ja kuutioi melonit. Sekoita melonikuutiot yhteen suuressa kulhossa. Kaada päälle inkivääri-aprikoosikastike ja sekoita varovasti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti