Nää oli todellakin ihan premiumburgereita. Kanapihvi oli ihanan pehmeä välissä. Täytteitä ei ollut paljon, mutta ne sopivat ihan täydellisesti yhteen. Ensin meinasin helppouden vuoksi lykätä leivät uuniin, mutta onneksi paistoin sitten kumminkin pannulla. Ihan noista leipälätyistä nimittäin tuli aivan ihanan rapeat ja rasvaiset.
Broilerit:
4 broilerin ohutleikettä
suolaa
mustapippuria
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
Lisäksi:
50 g majoneesia
50 g pestoa
4 vehnä+kaura porkkanapalaa (Viipurin Kotileipomo) tai muuta leipää
50 g aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita
150 g mozzarellaraastetta
Mausta broilerinfileet suolalla ja mustapippurilla. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla. Lisää valkosipuli ja kuullota puoli minuuttia. Lisää broilerinfileet ja paista molemmin puolin, kunnes liha on läpikypsää.
Sekoita majoneesi ja pesto tasaiseksi. Silppua aurinkokuivatut tomaatit.
Voitele leipäviipaleet majoneesi-pestoseoksella. Levitä neljälle viipaleelle aurinkokuivatut tomaatit ja neljälle mozzarellaraaste. Mausta mozzarella suolalla ja mustapippurilla. Nosta broilerinfileet tomaattien päälle ja aseta kanneksi mozzarellaleivät.
Paista leivät kauniin värisiksi molemmin puolin. Tarjoile lämpiminä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti