Erinomaisen herkullisia perunoita. Ja sopivan valkosipulisia. Mutta eipä nämä mitenkään eronneet mistä tahansa paistetuista ja hyvin maustetuista lohkopotuista. Perunoiden kanssa paistettiin eilen järvestä itse nostamiamme ahvenia. Oli kyllä makoisaa.
Ainekset:
2 rkl oliiviöljyä
8 valkosipulinkynttä
800 g kiinteitä perunoita
1 ruukku basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
1 tl kuivattua meiramia
1 tl kuivattua rosmariinia
suolaa
mustapippuria
ripaus muskottipähkinää
Pese perunat huolellisesti ja höyrytä niitä n. 10 minuuttia. Valuta hyvin. Silppua basilika. Kuori valkosipulinkynnet ja lohko ne neljään osaan.
Kuumenna öljy suurella pannulla. Lisää peruna ja valkosipuli ja paista perunat kauniin värisiksi (n. 10 minuuttia). Lisää yrtit ja jatka paistamista silloin tällöin sekoitellen. n. 15 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla ja muskottipähkinällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti