Herra 11-v oli sitä mieltä, että tämä oli ”parasta lambia ikinä”. Eipä ole moittimista minullakaan. Meillä lambin kanssa lautasella oli keitettyjä porkkanoita ja eilisiä perunoita, mutta riisin kanssa tämä toimisi myös tosi hyvin.
Ainekset:
350 g karitsan paahtopaistia
2 dl vettä
1 ½ tl suolaa
3 tomaattia
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl kurkumaa
1 rkl paprikajauhetta
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta korianteria
Leikkaa liha n. sentin kuutioiksi. Kuutioi tomaatit. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja valkoiset osat ja silppua malto. Silppua korianteri.
Laita liha, tomaatit ja valkosipuli kattilaan. Kaada päälle vesi. Lisää suola, chili, inkivääri, kurkuma, paprika ja oliiviöljy. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä n. 25 minuuttia.
Sekoita pataan korianteri. Anna seistä muutaman minuutin ajan ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti