Pitkästä aikaa ulkofilee oli nimensä mukaisesti takuumureaa. Ja kastike ihan superhyvää. Keitetyt perunat ja porkkanat ja uunissa paistetut tomaatit olivat varsin hyvä lisuke pihveille.
Ainekset:
4 naudan ulkofileepihviä
suolaa
mustapippuria
Paistamiseen:
2 rkl voita
Kastike:
1 ½ rkl kuivaa sherryä
1 dl lihalientä
2 rkl kylmää voita
1 appelsiini
Raasta appelsiinin kuori. Kuori appelsiini ja leikkaa se kalvottomiksi viipaleiksi.
Ruskista paistamiseen tarkoitettu voi pannulla ja paista pihvejä n. 3 minuuttia / puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pihvit pannulta ja kääri ne folioon.
Kaada sherry ja lihaliemi samalle pannulle jolla paistoit pihvit. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää voi, appelsiininkuoriraaste ja appelsiinilohkot.
Nosta pihvit kastikkeen sekaan päälle. Tarjoile esim. keitettyjen perunoiden ja grillattujen tomaattien kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti