Vähän pelkäsin että tästä katoaa maku kokonaan uunissa. Ei kadonnut, pannarikin maistui kivasti tyrnille. Tämä taikina ei uunissa pullistunut suurille kuplille niin kuin tyrnitön taikina, mutta kuohkeaa pannarista tuli. Kuvasta poiketen laitoin pannarin päälle myöskin hilloa, ja jäätelönä joulujämiä.
Ainekset:
3 kananmunaa
8 dl maitoa
1 tl suolaa
1 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
4 dl vehnäjauhoja
50 g tyrnijauhetta
1 tl leivinjauhetta
75 g voita sulatettuna
Riko kananmunien rakenne kulhossa. Lisää maito ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää lopuksi voisula. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti