Tämä oli varsin erinomainen nuudeliateria. Ainut mistä en ollut ihan vakuuttunut olivat nuo chilimaissit. Ne muistuttivat ulkonäöltään itsensä täyteen imeneitä punkkeja, eivät maistuneet oikein millekään ja olivat ikävän kovia ja sitkeitä. Mutta tulipahan kokeiltua.
Ainekset:
1 parsakaali
1 rkl oliiviöljyä
¼ tl suolaa
mustapippuria
Kastike:
75 g maapähkinävoita
3 rkl soijakastiketta
1 rkl hunajaa
½ rkl seesamiöljyä
4 rkl vettä
Lisäksi:
250 g munanuudeleita
suolaa
Lisäksi:
35 g chilimaissia (Parrotsin irtomyynnistä)
Irrottele parsakaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi. Sekoita paloihin öljy, suola ja mustapippuri. Levitä palat leivinpaperoidulle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Mittaa kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Keitä nuudelit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Kääntele nuudelit ja parsakaalit kastikkeeseen. Ripottele pinnalle parsakaalit ja chilimaissit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti