maanantai 28. lokakuuta 2024

Punainen mifucurry

Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin Mifua mihinkään. Eikä varmastikaan viimeinen. Korvasin tässä Mifulla katkaravut, mutta voisin hyvin kuvitella käyttäväni sitä vaikkapa broilerin sijaan. Myös herra 13-v oli sitä mieltä, että Mifussa ei ollut mitään vikaa. Sangen kelvollinen ateria siis tämäkin.


Ainekset:
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl punaista thai-currytahnaa
1 tl sitruunaruohotahnaa
250 g Mifua (paprika-chili)
5 dl kookosmaitoa
1 ½ rkl kalakastiketta
400 g pak choita
¼ dl limettimehua
1 ruukku korianteria

Puolita ja viipaloi pak choit. Silppua korianteri.

Paista currytahnaa ja sitruunaruohotahnaa öljyssä muutama minuutti. Lisää mifu ja jatka paistamista pari minuuttia. Lisää kookosmaito ja kalakastike ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pak choi ja keitä muutama minuutti. Lisää lopuksi limettimehu ja korianteri. Tarjoile esim. maapähkinävoinuudeleiden (tai keitetyn riisin) kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti