Se oli sitten taas sellainen salaatti, että olis taatusti kelvannut vaikka Linnan juhliin. Bataatti tuntuu toimivan yhdistettynä ihan mihin hyvänsä.
Ainekset:
1 bataatti
savupaprikajauhetta
suolaa
chilijauhetta
mustapippuria
1 Cosmopolitan-salaatti
70 g rucola-pinaatti-punamangoldisekoitusta
1 Granny Smith –omena
50 g aurajuustoa
Vinaigrette:
2 rkl oliiviöljyä
1 ½ rkl sinappia
2 rkl vadelma & persikka omenaviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
Pilko bataatti pieniksi paloiksi ja mausta savupaprikajauheella, chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda 200-asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia. Anna bataattipalojen jäähtyä.
Pese salaatti ja asettele se salaattikulhon tai vuoan pohjalle. Kuori ja pilko omena pieniksi paloiksi.
Sekoita kastikkeen öljy, sinappi, valkoviinietikka ja pippuri keskenään.
Asettele bataattikuutiot salaatin päälle. Lisää omena ja murustele pinnalle sinihomejuusto. Valuta lopuksi sekaan vinaigrette.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti