lauantai 8. joulukuuta 2018

Raejuusto-broileritortillat

Nämä oli tarkoitus kääriä rullalle ja syödä wrappeina. Mutta ohutleivät olivat sen verran hapertuneet pakastimessa, että murtuivat kun koetin saada niitä asettumaan edes u-kirjaimen muotoon. Mutta ei se mitään, hyvin nämä menivät näinkin. Ja maistuivat erinomaiselta. Tuo yksinkertaistakin yksinkertaisempi raejuusto-kermaviilikastike sopi ihan älyttömän hyvin broileri-kasviskastikkeen kera. Ja vaikka en ole tykännyt valmiiksi marinoiduista broilereista noin yleisesti ottaen, niin nämä olivat kyllä ihan hyviä.



Ainekset:
1 ruukku rapeaa salaattia
300 g broilerin fileesuikaleita, pehmeän pippurinen
1 porkkana
100 g sieniä
1 paprika
250 g kirsikkatomaatteja
½ tl suolaa
7 ohutleipää
Kastike:
200 g raejuustoa
200 g kermaviiliä
1 tl sambal oelekia
mustapippuria
suolaa

Huuhdo ja kuivaa salaatti. Kuori ja suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi. Pilko sienet tarvittaessa. Kuutioi paprika

Suikaloi broileri ja ruskista suikaleet kevyesti. Anna kypsyä n. 5 minuuttia. Lisää porkkana, sienet ja paprika. Kypsennä vielä n. 5 minuuttia. Lisää halkaistut tai 4 osaan leikatut kirsikkatomaatit. Mausta seos suolalla.

Yhdistä kastikkeen raejuusto, kermaviili ja mausteet.

Levitä ohutleivät tacon muotoisiksi sopivaan uunivuokaan ja lämmitä 200-asteisessa uunissa n. 8 minuuttia. Revi leiville salaatinlehtiä ja lisää päälle broileri-vihannessekoitusta. Lusikoi päälle kastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti