Ja sitten vielä juomapuoli. Tätä oli muiden juomien ohella, ja hyvä kuvaus boolista oli että ”ihan kuin hedelmäsalaattia olis juonut”. Eli hyvää, mutta meni ehkä vähän hukkaan kaikkien muiden pöydän antimien ohella. En tiedä, vaikuttiko tuo minimaalinen rommin määrä tuolla mitenkään, mutta itse olin ehkä maistavinani seassa pienen rommivivahteen. Oikeasti rommin tilalle kuului grenadiinia, jonka googletin vasta nyt just äsken ja totesin, että sehän on granaattiomenasiirappia. Luulin, että se on joku alkoholijuoma, kun muistin että olin nähnyt sitä joissain juomasekoitusten ainesosalistassa. Granaattiomenasiirappia olisikin löytynyt kaapista, ja sen tarkoitus tässä boolissa ei kai ollut muu kuin värjätä juoma punaiseksi. No, ensi kerralla sitten, jos vielä tätä joskus teen.
1 mango
1 cantaloupemeloni
2 rkl sokeria
3 rkl sitruunamehua
4 rkl rommia
2 ½ dl ananas-appelsiini-omena-passion-banaanimehua
2 dl omenamehua
½ l ginger alea
Kuori ja kuutioi mango. Halkaise meloni ja poista siemenet. Koverra hedelmälihasta palloja palloraudalla. Laita hedelmät boolikulhoon ja ripottele päälle sokeri. Lisää sitruunamehu, rommi ja mehut. Sekoita hyvin ja nosta viileään 2 tunniksi.
Kaada ginger ale hedelmien päälle juuri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti