perjantai 27. syyskuuta 2019

Maissi-peruna-papumuhennos

Luksusmuusia keskiviikon lammaspadan rinnalle. Eihän tässä oikeasti mitään kovin ihmeellistä ollut, mutta tosi hyvältä tämä maistui.



Ainekset:
4 keskikokoista perunaa
250 g pinaattia
380 / 230 g kidneypapuja suolaliemessä
340 / 285 g maissinjyviä suolaliemessä
1 rkl voita
1 tl suolaa
¼ tl mustapippuria

Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Huuhtele ja valuta pavut ja maissi.

Pane perunat kattilaan ja kaada päälle vettä niin paljon että ne peittyvät. Kiehauta ja keitä kannen alla 10 minuuttia.

Hienonna pinaatti. Pane se maissin ja kidneypapujen kanssa perunakattilaan. Keitä 5 minuuttia.

Kaada vesi kattilasta. Lisää kattilaan voi ja mausta suolalla ja pippurilla. Soseuta perunasurvimella ja sekoita hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti