Tämä oli vieläkin parempaa kuin alun perin oletin. Kastike oli juuri sopivasti makeaa ja suolaista. Muutenkin ainekset sopivat hyvin yhteen. Itse tykkäsin tästä pikkuisen lämmitettynä mieluummin kuin jääkaappikylmänä.
Ainekset:
1 kg perunoita
250 g kirsikkatomaatteja
150 g sokeriherneitä
1 pieni tölkki kapriksia
1 punasipuli
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl vadelma & persikka omenaviinietikkaa
1 tl wasabitahnaa
1 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
Pinnalle:
½ nippua ruohosipulia
Pese ja pilko perunat (kuori tarvittaessa). Keitä perunat kypsiksi suolatussa vedessä ja anna jäähtyä. Sulata sokeriherneet, jos käytät pakastettuja.
Puolita tomaatit ja herneet. Silppua ruohosipuli. Kuori ja silppua punasipuli.
Vispaa kastikkeen ainekset sekaisin. Sekoita salaatin ainekset yhteen ja valuta sekaan kastike. Ripottele pinnalle ruohosipuli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti