Nämä olivat ihan hyviä, mutta voista ja banaanista huolimatta ehkä hiukan kuivia. Olisivat ehdottomasti kaivanneet jonkun kuorrutuksen ylleen. Onneksi pakastimesta löytyi vielä persimonjädeä, joka tekikin jälkkäristä erinomaisen.
Ainekset:
3 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
½ tl kanelia
ripaus muskottipähkinää
1 banaani
1 kananmuna
1 dl maitoa
6 rkl voisulaa
60 g saksanpähkinärouhetta
Sulata voi ja soseuta banaani. Sekoita voisulaan banaani, kananmuna ja maito. Lisää sitten jauhot, sokeri, leivinjauhe, kaneli ja muskottipähkinä.
Jaa taikina silikonisen muffinssipellin koloihin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki pellillä ja nosta sitten ritilälle jäähtymään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti