lauantai 21. joulukuuta 2019

Hedelmämarsipaani

Tällaisenaan tämä näyttää lähinnä epämääräiseltä. Mutta olettaisin, että maku on hyvä. Jää kuitenkin maisteltavaksi vasta jouluaaton iltaherkkuna. *Edit* Kuva vaihdettu. Marsipaanit on syöty ja pötkö oli herkullinen. Karvasmanteli maistui juuri sopivasti ja kuivattujen hedelmien sattumat seassa olivat ihanan makeita.



Ainekset:
150 g marsipaania
80 g kuivattujen hedelmien sekoitusta (papaija, sitruunankuori, appelsiininkuori, kirsikka)
40 g rusinoita
25 g taloussuklaata

Silppua hedelmät. Sulata suklaa.

Sekoita hedelmät ja mantelimassa keskenään ja muotoile tangoksi. Voitele tanko sulatetulla suklaalla ja anna suklaan jähmettyä. Säilytä tanko jääkaapissa. Paloittele terävällä veitsellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti