torstai 5. joulukuuta 2019

Katkaravut salaattipedillä

Pikkuisen ripsautin vielä suolaa päälle ja se olikin sitten siinä. Oli ihan todella maukasta salaattia. Ja luulen, että saattaa olla vielä parempaa huomenna kun kastike imeytyy mukavasti salaatinlehtien poimuihin.



Ainekset:
200 g pieniä katkarapuja
130 g jättikatkaravun pyrstöjä
300 g jäävuorisalaattia
½ dl kasvislientä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl currytahnaa
250 g sokeriherneitä
3 rkl tuoretta korianteria

Revi salaatti tarjoiluvadille.

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna liemi kiehuvaksi suurella paistinpannulla. Kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeiksi koko ajan sekoittaen. Lisää joukkoon currytahna.

Lisää katkaravut ja sekoita. Kuumenna keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää sokeriherneet ja sekoita hyvin. Hauduta vielä pari minuuttia. Lisää tuore korianteri ja levitä seos salaatinlehtien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti