Ihania pikkuisia pizzanmakuisia leivonnaisia. Sopivat hyvin eilisen keiton kaveriksi.
Taikina:
8 ½ g kuivahiivaa
1 ¼ dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
Täyte:
3 valkosipulinkynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1 rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chilirouhetta
1 rkl oliiviöljyä
Liuota taikinan hiiva hiukan kättä lämpimämpään veteen. Lisää öljy ja suola. Alusta taikinaan jauhot vähitellen. Anna kohota lämpimässä paikassa peitettynä puolisen tuntia.
Kuori täytteen valkosipulinkynnet ja purista ne pieneen kulhoon. Lisää parmesaani ja öljy. Mausta basilikalla, timjamilla ja chilillä.
Kauli taikinasta n. 20*40 cm levy. Levitä pinnalle parmesaani-mausteseos ja kääri levy rullalle. Viipaloi rulla 20 palaan ja nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille.
Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 8-10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti