Tortellinit olivat aika kivoja tässä pastassa. Oikeasti tähän olisi kuulunut ihan naudan jauhista, mutta ostin broileria koska se oli hyvässä tarjouksessa ja olin nuuka. Ei haitannut yhtään, broisku oli täällä kastikkeen seassa ihan yhtä hyvää kuin nautakin. Oli tosi hyvää ja oreganon ansiosta kivasti pikkuisen pizzanmakuista.
Ainekset:
250 g ricotta-pinaattitortellineja
1 porkkana
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
400 g broilerin jauhelihaa
suolaa
170 g sekasieniä (otin pakasteesta kantarelli-orakasseosta)
1 dl punaviiniä
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl kuivattua oreganoa
ripaus mustapippuria
3 rkl parmesaaniraastetta
Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Keitä tortellinit kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin.
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Mausta suolalla. Siirrä jauheliha lautaselle. Kuullota samalla pannulla porkkanaa, sipulia ja valkosipulia viitisen minuuttia. Kaada liha takaisin pannulle. Lisää sienet, punaviini, tomaattipyree, oregano ja pippuri. Anna kiehua 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Sekoita tortellinit kastikkeeseen. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste. Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti