Näistäkin tuli mielestäni todella hyviä. Mausteisia ja maukkaita, olematta kuitenkaan millään lailla tulisia. Lautasella lisäksi pinaattigratiinia ja uunitomaatteja.
Ainekset:
1 rkl oliiviöljyä
1 tl sitruunankuoriraastetta
1 rkl sitruunamehua
1 tl sumakkia
2 valkosipulinkynttä
½ ruukkua korianteria
suolaa
mustapippuria
200 g jumbokatkarapuja
Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Silppua korianteri.
Sekoita yhteen öljy, sitruunankuoriraaste, sumakki, valkosipuli ja korianteri. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla.
Kääntele katkaravut kauttaaltaan marinadissa. Anna marinoitua peitettynä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.
Paista rapuja marinadeineen 2-3 minuuttia / puoli. Tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti