Herkullisia ja nopeatekoisia leivonnaisia. Sopisivat vaikka leivän tilalle aamiaispöytään. Eivät kohonneet uunissa juuri ollenkaan, joten muffinssivuokiin olisi voinut laittaa enemmänkin täytettä.
Ainekset:
100 g voita sulatettuna
35 g pinaattia
75 g fetaa
1 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurajauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 kananmunaa
Huuhtele pinaatti ja hienonna lehtiä hiukan veitsellä. Murustele feta.
Lisää voisulaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää sitten pinaatti, feta ja kananmunat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina muffinssipellin koloihin asetettuihin paperisiin muffinssivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti