Kvinoaa en olekaan pitkään aikaan käyttänyt missään. Se on harmillisesti unohtunut johonkin. Mutta tämähän oli oikein oivallista, joskaan ei eronnut millään lailla lukuisista kaltaisistaan.
Ainekset:
2 ½ dl kvinoaa
5 dl kanalientä
1 sipuli
1 rkl voita
1 kurkku
250 g kirsikkatomaatteja
820/480 g säilykepersikoita
kourallinen tuoretta persiljaa
kourallinen tuoretta minttua
200 g fetaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
Huuhtele kvinoa huolellisesti. Keitä kvinoa kypsäksi kanaliemessä (15 minuuttia). Kuori ja paloittele kurkku. Puolita tomaatit ja kuutioi persikat. Silppua sipuli ja kuullota se voissa pehmeäksi.
Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Lisää joukkoon oliiviöljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti