Vuohenjuustosta pitäville suosittelen tätä vahvasti. Oli todella hyvää, pehmeää ja mehevää kakkua (tai leipää tai mitä nyt ikinä onkaan). Mutta myöskin todella vuohenjuustoista. Mutta ehkä vuohenjuuston tilalle voisi vaihtaa jotain toistakin juustoa tai jättää sen pois kokonaan.
Ainekset:
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
145 g kesäkurpitsaa
50 g meetvurstityyppistä makkaraa (HK Palermon pepperoni)
125 g vuohenjuustoa
50 g voita
100 g vehnäjauhoja
60 g mantelijauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
2 kananmunaa
ripaus valkopippuria
suolaa
Kuori ja silppua punasipuli ja valkosipulinkynsi. Kuutioi kesäkurpitsa. Puolita makkarasiivut. Kuutioi juusto.
Sulata voi. Lisää jauhot, mantelijauhe, leivinjauhe, maito ja kananmunat. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ruskista makkaraa pannulla omassa rasvassaan. Kun rasvaa alkaa irrota, lisää kesäkurpitsa, punasipuli ja valkosipuli ja paista hetken aikaa. Anna hiukan jäähtyä ja lisää ainekset taikinaan.
Lisää taikinaan lopuksi vuohenjuusto ja sekoita varovasti. Kaada taikina leivinpaperoituun leipävuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia. Anna jäähtyä täysin ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti