tiistai 21. syyskuuta 2021

Tuliset broileritacoveneet

Minä en oikein tykkää niistä perinteisistä taco-kuorista. Niistä aina putoilee täytteet ulos, eivätkä kovat kuoret muutenkaan ole niin minun makuuni. Olenkin tykännyt kovasti noista pehmeistä tacoveneistä, joihin saa kivasti täytteet kokonaan sisälle. Näissä oli täytteetkin erinomaiset, joten tänäänkin nautittiin oikein hyvästä ateriasta.




Ainekset:
400 g maustamatonta broileria
1 ½ tl juustokuminaa
½ tl chilirouhetta
400 g tomaattimurskaa
100 g hedelmäistä salsakastiketta
50 g mietoa pepperonia (säilyke)
12 tacovenettä
Päälle:
100 g salaattia
1 tomaatti
40 g juustoraastetta (Oltermanni port salut)
1 ruukku tuoretta korianteria

Pilko broileri tarvittaessa. Levitä suikaleet tasaiseksi kerrokseksi pannulle. Mausta juustokuminalla ja chilillä. Kaada pannulle tomaattimurska ja salsakastike. Keitä keskilämmöllä silloin tällöin sekoitellen, kunnes broileri on läpikypsää.

Pilko pepperonit ja lisää ne kastikkeeseen. Anna kiehua n. 15 minuuttia silloin tällöin sekoitellen, kunnes neste on lähes täysin haihtunut.

Suikaloi salaatti. Kuutioi tomaatti. Silppua korianteri. Nosta tacoveneet tarjoiluvadille. Täytä veneet broileriseoksella. Nosta päälle juustoraaste, salaattisuikaleet ja tomaattikuutiot. Koristele korianterilla. Tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti