perjantai 10. syyskuuta 2021

Raviolit sitruunakastikkeessa

Vähän ehkä pelkäsin, että tästä tulee liiankin sitruunaista. Mutta pelko oli turhaa, sitruuna maistui juuri sopivasti. Jos olis ollut enemmän aikaa ruoanlaittoon, olisin tehnyt raviolit itse. Mutta kun ei ollut, niin ostin raviolini kaupasta. Hyvää oli näinkin.




Ainekset:
250 g ravioleja (Pirkka Parhaat pesto-parmigiano reggiano)
1 rkl voita
2 rkl vehnäjauhoja
2 ½ dl maitoa
suolaa
valkopippuria
¼ dl sitruunamehua
1 tl sitruunankuoriraastetta
1 ruukku basilikaa

Keitä raviolit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin. Kuumenna maito höyryäväksi. Silppua basilika.

Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot. Sammuta levy ja anna seoksen vetäytyä pari minuuttia. Lisää maito vähitellen, koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Anna hautua 10-15 minuuttia.

Lisää kastikkeeseen sitruunamehu ja sitruunankuoriraaste. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää basilika ja raviolit ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti