tiistai 15. helmikuuta 2022

Paprika-oliivi-kalapannu

Tää kuului taas siihen sarjaan, jossa kastike on niin hyvää että on oikeastaan ihan sama mitä siellä on seassa. Minä laitoin helppoja ja halpoja seitikuutioita suoraan kaupan pakastealtaasta. Ja olin tyytyväinen valintaani, sillä kalliimpi ja ”parempi” kala olis mennyt ihan hukkaan tuolla kastikkeessa.




Ainekset:
1 iso sipuli
1 punainen paprika
1 rkl oliiviöljyä
500 g tomaattimurskaa
50 g kivettömiä oliiveja
1 punainen chili
2 rkl kapriksia
suolaa
mustapippuria
600 g seitikuutioita
¼ dl sitruunamehua

Kuori ja silppua sipuli. Poista paprikasta ja chilistä siemenet ja valkoinen osa ja kuutioi malto. Puolita oliivit (tai leikkaa suuret neljään osaan). 

Kuullota sipuli öljyssä suurella pannulla. Lisää paprika ja jatka kuullottamista vielä pari minuuttia. Lisää tomaattimurska ja anna hautua kannen alla n. 5 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää chili, oliivit ja kaprikset ja jatka keittämistä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta sitruunamehu kalakuutioille. Mausta kuutiot suolalla ja pippurilla. Nosta kalat kastikkeen päälle ja hauduta kannen alla läpikypsiksi, 6-8 minuuttia. Tarjoile heti basmatiriisin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti