Tämä oli ihan jees (ja erityisesti tykkäsin tuosta kotijuustosta), mutta jäi hiukkasen vaisuksi. Ehkä sekaan voisi laittaa vaikkapa vähän rusinoita. Ja voi olla myös niin, että yön yli jääkaapissa muhittuaan salaatti on saanut lisää makua.
Ainekset:
1 kg porkkanoita
1 punasipuli
250 g kotijuustoa (Valio)
Kastike:
½ rkl inkivääritahnaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 tl sokeria
ripaus suolaa
½ tl kardemummaa
Sekoita yhteen kastikkeen inkivääritahna, öljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla, sokerilla ja kardemummalla.
Kuori porkkanat ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja silppua punasipuli. Leikkaa kotijuusto ½ cm kuutioiksi.
Sekoita kaikki salaatin ainekset yhteen. Kääntele sekaan kastike. Anna maustua jääkaapissa tunti ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti