Hassua kyllä, sisäfilee oli se halvin karitsan osa jota kaupassa oli viimeksi tarjolla. Niinpä otin sitä, ja kylläpä siitä tulikin mureaa ja ihanaa. Ja kastikekin oli tosi hyvää.
Ainekset:
1 rkl öljyä
500 g karitsan sisäfilettä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
½ tl chilirouhetta
2 tomaattia
50 g maapähkinöitä
1 tl sitruunankuoriraastetta
½ dl sitruunamehua
50 g maapähkinävoita
½ dl vettä
1 tl curry-jauhetta
suolaa
Leikkaa liha kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuutioi tomaatit. Rouhi maapähkinät. Sekoita yhteen sitruunamehu, sitruunankuoriraaste, maapähkinävoi ja vesi.
Kuumenna öljy pannulla. Kuullota lihaa, sipulia, valkosipulia ja chiliä, kunnes liha on kauniin väristä. Ripottele pinnalle curry ja maapähkinät. Sekoita hyvin. Lisää tomaatit ja maapähkinävoi ja mausta suolalla. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla n. 1 tunti ja 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti