perjantai 13. toukokuuta 2022

Romesco-kastike säilykepaprikasta

Ohjeessa lukikin, että tämä sopii oikeastaan ihan minkä tahansa kanssa. Niin sopiikin. Minä voisin ajatella käyttäväni tätä missä tahansa salaatinkastikkeesta lihojen maustajaksi tai pizzakastikkeeksi. Aivan ihanaa!




Ainekset:
360/220 g paahdettua paprikaa
1 valkosipulinkynsi
30 g mantelilastuja
50 g tomaattipyreetä
3 rkl lehtipersiljaa
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl savupaprikajauhetta
ripaus cayennenpippuria
2 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valuta paprika. Mittaa sauvasekoittimen kulhoon kaikki ainekset suolaa ja pippuria lukuunottamatta. Soseuta tasaiseksi.

Maista ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti